Je kan bij mij terecht voor leuke spontane foto's van jezelf, je kinderen of familie. Geen stijve poses maar leuke spontane sfeervolle foto's. De fotoshoots zijn meestal bij je thuis of op een leuke locatie in de buurt. Kinderen zijn meestal meer op hun gemak in hun eigen omgeving. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat ze die dag helemaal geen zin heeft in mij en mijn camera, daar heb ik wel een paar trucjes voor en meestal lukt het wel om hun aandacht te trekken en leuke foto's te maken.

Tijdens het maken van een afspraak nemen we een aantal punten door. Bijvoorbeeld, wat vind uw kind leuk, wat is het favoriete speeltje? Zo krijg ik een indruk van het karakter van uw kind.

Op de dag zelf hangt het een beetje af van uw kind. Is poseren leuk dan is het mooi meegenomen, vinden ze het niet leuk dan gaan we eerst spelen en maak ik onopvallend foto's. Meestal is de camera na een tijdje al niet zo bijzonder meer. Hierdoor kan het voorkomen dat de sessie wat uitloopt en is het dus handig als je op de dag niet direct na de sessie een andere afspraak heeft.

Na afloop verwerk ik thuis alle foto’s en maak ik uw bestelling compleet.
Binnen een maand ontvangt u de bestelde foto’s en producten.
Zoals de voorbeelden hiernaast zijn er dus vele mogelijkheden zoals hoge resolutie bestanden of professionele afdrukken op canvas, metaal of wat dan ook. Ook het maken van leuke cadeau artikelen zoals een mok of een van de vele andere opties zijn mogelijk.

Neem gerust contact op voor de prijzen en mogelijkheden.