Redbubble
Kijk ook eens naar mijn Redbubble profiel. Hier kan je kaarten, posters, kalenders, telefoon hoesjes, dekbed overtrekken, kussens en kleding kopen van mijn foto’s. Hier aan de rechterkant zie je een aantal voorbeelden van mijn foto’s daar. Heeft u een leuke foto van mij gezien die er nog niet op staat, laat het dan weten dan kan ik die alsnog toevoegen. Hetzelfde geld ook voor als u een leuke foto op Redbubble ziet maar het liever via een andere leverancier wil laten printen en leveren. Er is veel mogelijk.


Facebook
Like ook even mijn facebook pagina voor leuke tips, foto’s en nieuws updates. Ik plaats hier regelmatig nieuwe werk. Portretten van kinderen worden uiteraard pas geplaatst na toestemming van de ouder.


Instagram
Ook op Instagram kan je me volgen en hier geld uiteraard ook dat foto’s van kinderen alleen met toestemming van de ouders geplaatst worden.


Mijn Engelse site
Deze is meer gericht op mijn andere werk zoals macro, natuur en architectuur fotografie. Indien je deze foto’s van mij ook liever op een Nederlandse site wil bekijken, laat het even via het contact formulier weten.